Mitä sitä elämältään haluaisi, uutta koulutusta, vaihta työpaikkaa vai tyytyä nykyseen työpaikkaan? Kun kuitenkin tuntuu, että haluaa muutosta nykyiseen. Ehkä nyt kuitenkin tsemppaan loppuun asti itseni lukemaan pääsykokeisiin ja katson sitten mitä haluan, vaikka tuskin tiedän silloinkaan :)

Asiasta multaan, koirat on vähän saanut möyhennettyä takapihaa kuopan kaivamisen muodossa, aiemmin ne tekivät sitä ihan ilman mitään varsinaista syytä- nykyään vain luiden piilottamiseen. Vanhankin asukkaan jäljiltä nuo löysivät maasta luita :)

Täällä elo on sujunut meidän maalaisjunteilta oikein loistavasti. Elli ei päästä pihaustakaan sisällä, ulkona joskus naapurin koiralle tai itse naapurille. Sara taas ottaa ulkona vähän lunkimmin mm. makaamalla seinän vierustalla lähes umpiunessa, mutta sisällä taas pitää kuulostella ettei kukaan vain kävele liian lähelle meidän ovea :)

Ollaan istutettu takapihalle viihdykkeeksi mansikoita, salaattia, yrttejä ja kukkia. Roikkuupa vielä muutama amppelikin tuossa - heti tuli paljon viihtyisämpää! Jospa saisi vielä tuon grillin kaveriksi tuolit ja pöydän niin johan kelpaisi naatiskella ulkoilmasta takapihallakin.

Perjantaina olis omat valmistujaiset, taidetaan viedä koirat täältä siksi aikaa porukoiden tarhaan evakkoon, ettei juhlakansa tai koirat saa pakokauhua :) Ensiviikko sujuu muutenkin kovasti tietokoneela pääsykokeiden muodossa ja keittiössä kaikenlaista herkkua kokaten. Illat vietänkin kotoisasti K-marketin kassalla tai muissa töissä :D

Yritinpä äsken ladata tähän kuviakin, mutta meni koko vuodatus niin jökkiin että tähän kirjoitukseen en ees viitsi yrittää, muuten tämäkin häviää jonnekkin :)

Kohtahan alkaa kesäkuu, tulee juhannus ja muut juhlat... voi mitäköhän sitä keksiskään? Nyt taidan siirtyä haaveilemaan jonnekkin muualle tästä koneen äärestä koska ulkona on vielä mahtava sää ja ensiviikoksi muistan lukeneeni jostain että kylmenisi :S

Ei muutakun hyvää kesän odotusta!

(ja uskalsimpa liittää vahnan kuvan tähän)