Neljästä lomapäivästä on nyt nautittu vajaa puolet :) Torstai-iltana käytiin Saran ja Ellin kanssa lenkillä ja neitit sai juosta pelloilla ja metässä niin paljon kun sielu sieti, oli varsin mukavata seurata toisten juoksemista. Perjantaina kävin normaalisti juoksulenkillä sarppulin kanssa ja sen jälkeen vielä saatiin iltahoitoon toinen lappalaisnarttu ja se tiesi mukavaa lenkkiä illalle :)

Tänään sain vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni ja pesin Saran, sen kopin ja aloitin fiskarseilla napsimaan neitin maha- ja housukarvoja kevätkuosiin. Vielä pitää mahanalusta ainakin napsia, tällä hetkellä neiti näyttää siltä, että olisi kunnon tasapaksu pökkelö :D Kun pesin tuota, niin sai taas huomata miten ruikuli ja pieni koira turkin alla asustaa (vaikka Saralla ei edes ole hirmuisen pitkä karva) vähän oli havaittavissa pientä hyllyvää kylkiluiden päällä, luut kuitenkin tuntui niin selvästi etten jaksa edes huolestua, lisätään vain riekkumista pallon perässä ja kavereita niin johan ne pikkuiset ylimääräiset sieltä häipyy! 

Mutta nyt palaan taas ulkoilmaan kun kerrankin voi päivälläkin oleskella ulkoilmassa ja touhuta pihajuttuja. Koitan muistaa lisätä tänne muutamia kevään kuvia tän loman aikana :)