Vuoden viimeinen päivä oli hyvä aloittaa pitkällä reilun tunnin metsälenkillä, koira sai tehdä ninjahyppyjä päästäisten perään, ja emäntä sai tarpoa hangessa oikein urakalla. Illalla emäntä jättää hauvelin kotiin muun perheen kanssa, kun itse lähtee uutta vuotta vastaanottamaan mökille. Koira ei pääse mukaan, vaikka sielä olisi tilaa juosta, sillä rakettien ampuminen ei ole koiran lempipuuhaa, joten parempi viettää klo 18 jälkeinen aika visusti sisällä muiden rapsuteltavana ja luuta järsien. 

Tänä vuonna ei saatu juuri mitään merkittävää aikaan, agilityssä saatiin lisää vaikeutta mukaan, ja ohjaus alkaa mennä jo aika mukavasti, kepeissä ja joissain kontakteissa (keinu, puomi) on vielä hiomista, keinu on meille suhteellisen vieras, ja puomi kuuluu koiran lempiesteisiin, niin siinä täytyy saada kontaktivarmuutta hitaammalla vauhdilla :D Ensi vuonna taas jatketaan agiliitelyä kurssin muodossa, jotta saadaan lisävinkkejä tälle parivaljakolle. 

Sairasteluja ei ollut kuin yksi karvatupen tulehdus, siitä selvittiin lähes vaivattomasti, toivottavasti tulevat vuodet ovat yhtä helppoja sairastelujen suhteen. 

Ensi vuoden tavoitteet:

- Agiliitelyssä jatkokurssille ja lisää varmuutta matkaan

- Vaellusreissu pohjoseen

- paljon terveyttä ja hyvää mieltä, sekä paljon karvaisten kavereiden kanssa touhuamista 

- (jos emäntä innostuu niin puolimaraton kera koiran) joka tapauksessa on juoksulenkkejä koiralle tiedossa kun emäntä käy juoksemassa puolikkaan keväällä. 

Lisäilen kuvia tänne blogiin, kunhan saan tarpeeksi aikaa latailla niitä tänne, nyt on aika lähteä tekemään puuttuvia hommia! 

 Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Sekä vertailun vuoksi vuoden 2010 alusta kuva: