Joulukuu on jo hyvässä vauhdissa, muuttoon on enää kaksi viikkoa aikaa :o Itsellä on jo usempi viikko ollut aamuvuoroja, joten lenkkeily valoisan aikaan on ollut pelkkää haavetta. Ja ainoaina vapaapäivinä kamerat on jätetty kotiin laiskuuden vuoksi - ehkä pitäisi terhistäytyä :) 

Joululahjat on suurinpiirtein hankittu, ja lähes kaikki tavarat muuttoa varten pakattu. Käytiin Ikealla Tampereen reissun yhteydessä hakemassa puuttuvia huonekaluja ja nyt innolla vaan venaillaan että niitä päästään kokoamaan. 

Tänään olen väsäillyt koiran petiä, huomenna pitäisi vielä hankkia kuminauhaa jotta päällysen saisi petiin kiinni ja koko petin käyttöön. Täällä joulu siis sujuu varsin epäjouluisissa merkeissä; töissä käydessä ja muuttolaatikoita pakatessa. Pyhien jälkeen päivät kuluukin töiden ohella muuttoa tehdessä ja laatikkoja purkaessa :) 

Ja asiasta koira-aitaan: olen pohtinut takapihalle jonkin moista aitausta (myös naapureilla on semmoiset) ja kysynkin neuvoa, mistä olette ostaneet ja kuinka korkeaa aitaa kannattaa hankkia? Sen verran tiedän mitä naapuri on piha-aitauksen kanssa työstänyt että verkko ei todellakaan ole mitään edullista vaan kallista. Vai pitäisikö meidän tyytyä kahteen koiran naruun takapihalla? (ne kirjoittaja kyllä tunnustaa huonoksi vaihtoehdoksi, joka kerta ulos päästettäessä koirat on laitettava kiinni :s) 

Ja kaiken lisäksi nyt on talvi, ja täällä on lunta jo reilusti (en tiedä miten jäässä maa on) joten aitatolppien ja muutenkin aidan pystytys voi olla työn ja tuskan takana sekä mahdollisesti pilaa koko nurmikon. Minkälaisia viritelmiä muut on nähneet ja hyväksi / epäkäytännölliseksi havainneet?