Muutto sujui vauhdikkaasti innokkaiden apulaisten kera. Nyt on vajaa kaksi viikkoa asusteltu uudessa osoitteessa ja tähän mennessä on mennyt kyllä ihan hyvin. Sara on ottanut lunkisti mikä nyt olikin aikalailla arvattavissa, se on aina nauttinut hiljaisuudesta ja siitä että saa olla lähellä ja kaikessa mukana. 

Elli vietti yhden yökyläilyreissun mun ja Saran seurassa tässä viikolla, ja paremmin ei oikeastaan olisi voinut mennä! Koira joka on ollut koko elämänsä vain ulkona, tajusi heti että sisälle ei tehdä tarpeita ja teki ne hienosti ulos aina kun käytin. Lisäksi sehän on hiljaisempi  sisäasustaja kuin Sara joka päästelee silloin tällöin kurkustaan mitä omituisempia mölähdyksiä ja on valppaana mitä pihalla tai naapurissa tapahtuu (= eli haukahtaa oudot äänet). Elli on siis suoriutunut alusta varsin hyvin ja tästä on mukava jatkaa neitin totuttamista uuteen ympäristöön. 

Lenkkeilymaastot ovat osoittautuneet unelmiksi, männikköä, rinteitä, varvikkoa, metsää, pururataa, maakuntauraa, kävelytietä vaikka muille jakaa ja järvimaisemaa :) On siis sanomattakin selvää että olen viihtynyt lenkillä uudessa osoitteessa. Ainut miinus on se, että selvät kiertävät lenkit (4-6km) ovat aikalailla vielä piilossa tälläiseltä uudelta tulokkaalta ja vielä en ole metsässä kävellessäni törmännyt kehenkään keltä ylipäätänsä olisi voinut kysyä että "anteeksi, missäköhän täällä on n. 5 km kiertävää lenkkiä". Alussa vielä menee se että kävellään edestakaisin, mutta minä ainakin kyllästyn siihen todella nopeasti :) 

Täytyy muuten tännekin kehua- isännän TJ luku on 0 tai siis itseasiassa jo -1 :D Joten intti ja armeijajutut ovat tältä erää elämässä historiaa, tai ainakin mennyttä :) 

Kuvia koitan saada otettua meidän elämästä ja ylistämistäni maisemista/lenkkimaastoista, mutta koska uudessa osoitteessa ei vielä ole tietokonetta eikä sitä myötä nettiäkään niiden saapuminen tänne internetin ihmeelliseen maailmaan saattaa hiukan kestää ;) 

Ei muutakun Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille!