Aah, viimeinen työpäivä tässä firmassa! Sitten alkaa 3 päivän loma ja kuukaus vielä töitä ennen varsinaista lomaa (1,5 vkoa) Ja elokuussa onkin tiedossa vaellus!! Matkana 60 km ja matkassa mukana kaksi tai kolme koiraa kera kahden emännän :)

Kesäkuu on sujunut hujahtaessa, eipä olla juuri muuta tehty kuin käyty mökillä, lenkkeilty ja vähän treenattu agilityä. Lisäksi siskoni käytti Saraa mätsärissä, lapsi&koira- kehässä ja ne sijoittuivat tosi hienosti viidenneksi! Saran ensimmäinen ruusuke onkin sitten saatu :)

Juhannusta edeltävä viikonloppu vietettiin mökillä, ja Sara saikin toimia sielä Ellin kanssa vahtikoirana. Sara makasi/istui portailla ja vahti tiukasti pellolla olevia lehmiä ja ohikulkevia, ettei kukaan pääse pihaan ilman että koko lähitienoo kuulee.

Sarahan on kiinnostunut kaikista sorkkaeläimistä ja vapaana ollessaan menikin nuuskimaan lehmäaitauksen vierelle. Meni sitten tyhmänä liian lähelle ja sai sähköiskun kuonoonsa. Eipä sen jälkeen mennyt lähellekkään, nenässä on vieläkin pieni jälki muistutuksena näpäytyksestä. Tuli vain silloin (ja muutama päivä sitten hirven kohdattuamme) mieleen, että Saraa voisi käyttää paimenkokeissa tai ainakin näyttämässä sille lampaita/poroja aitauksessa ja katsoa miten se toimii niiden kanssa :)

Tänään lähden ensimmäiselle reissulle tälle kesälle, että Sara saa jäädä kotiin. Se saa kaverikseen Ellin ja tutun hoitajan joten eiköhän se taas suju hyvin :)

Ainiin, ilmoitin meidät agilityryhmään syksyksi, onpahan jotain mukavaa tiedossa sinnekin! (ja nyt on hyvää aikaa treenailla koiraa ohjausten ja kontaktien kanssa kotosalla ennen treenejä)

Hyvää Heinäkuuta, kuulemisiin!