Sain tänään kuulla kotiin tultuani, että meidän taloon saadaan vauva! Nelijalkainen ja metsästyskäyttöön tarkoitettu sellainen :) Veljeni (ja iskä apuna) hommaavat siis itselleen suomenajokoiran pennun, joka tällä hetkellä on vain kaksi viikkoa vanha. Meidän taloon hurmuritar saapuu kesäkuun ensimmäisen viikon lopussa tai toisen viikon alussa :) 

Tästä koiranhankinnasta ollaan meillä puhuttu jo pitkään, ehkä aiemmin olen maininnut täällä meille tarkoitetusta pitkäkarvaisesta saksanseisojapennusta joka jäi äitinsä masussa junan alle :( Seisoja olisi siis tullut isin koiraksi. Nyt kuitenkin sitten pojat saivat luvan hommata itselleen jäniskoiran, joten seisojahaaveet voi hetkeksi jäädyttää ja keskitytään koko porukalla ajurin pentuelämään ja siihen, että siitä saadaan mukava metästyskaveri ja perheenjäsen :) 

Koska pentue on tässä hyvän ajomatkan päässä, pääsemme taas vierailemaan oman palleromme luona useampaan kertaan ennen meille tuloa! Mukavaa (mikään ei ole ihanampaa kuin pikkuruiset koiran pennut). 

Kuvia pennusta saadaan tänne myöhemmin :)

Emännällä itsellään on ollut viikon lomaa, se on kulunut koiran kanssa lenkkeillessä ja agilityä ym. oheistoimintaa harrastaessa. Maanantaina alkaa työt ja sitten onkin töitä opintojen jatkumiseen asti... Heinäkuussa myös saapuu emännän hoitokoira taloon, ja sitten alkaakin itsellä kahden koiran lenkitys ja touhuamiset. Tarkoitus ei ole kuitenkaan Saraa jättää hoitokoiran varjoon, vaan tavalliseen tapaan käymme omissa treeneissämme ja hoitokoiran kanssa omissa. Toki lenkit ym. väkisin painottuvat siihen että molemmat ovat mukana. Onneksi nämä tulevat toimeen keskenään :)

Kuulemisiin taas, ja yritän saada jälleen ladattua kuvia mikäli latausohjelma suostuis toimimaan...