No nyt ei mennyt kaikki niinkuin piti :( Sara oli toissayönä SYÖNYT/JÄRSINYT omasta hännästään puolet karvoistaan veks (hännän ranka näkyy n. 25 cm matkalta hyvin selvästi) Ja lisäksi se oli päättänyt parturoida omat housukarvansa uuteen uskoon. Miksi oi miksi emäntä ei oikein ymmärtänyt uuden luukin tyylikkyyttä? Tämä järsiminen on ollut meillä jo monta vuotta, ja se ilmenee vain ja ainoastaan juoksujen tärppipäivinä.

Mitään ei ole enää tehtävissä, karvoja ei saa takaisin, mutta kyllä meinas epätoivo iskeä kun näin jäljet. Päätin sitten siinä samassa epätoivon vallassa, että kun saan 400 € kasaan, niin neiti lähtee lekurin pöydälle, ja sen jälkeen meillä ei ole enää tälläisiä ikäviä ongelmia! (on kyllä tiedossa paljon operaatioita koiran suhteen, meinaan se silmäluomen pattileikkaus on parin vuoden sisällä, samoin leikkaus ja emännän suunnitelmissa oli myös kuvauttaa neitin lonkat ja selkä)

Tässä muutama kuva parturoinnista ala Sara

Tässä alimmassa kuvassa muutama onneton karva onneksi peittää koko karmeuden hyvin, onneksi ollaan jo kasvattamassa uusia karvoja tilalle :)