Olemme siis käyneet agilityssä ja nyt vihdoin sain muutamia kuvia ladattua koneelta vuodatukseen. Näin tiivistettynä ja lyhyesti olemme edenneet siihen pisteeseen, että mennään helposti 8-10 esteen ratoja ja emäntä ei meinaa pysyä koiransa perässä kun on niin kova vauhti :) Itsellä ohjauksessa hankalinta ovat mäkelät, valssit ja takaaleikkaukset sujuvat jo paremmin. 

Kuten jo aiemmin taisin mainita, siskoni on ollut kuvaamassa ja kuvat ovat sitten sen tasoisia - se on hankala saada kuvattua kuitenkin nopeasti etenevää karvakasaa ja saada kamera kohdistettua oikealle kohdalle. Minulla on siis kansioissa lukemattomia määriä Saran palasia ja tärähtäneitä otoksia :D Mutta harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa! Vielä on 3 kertaa jäljellä aikaa ottaa kuvia - sieltä tulee vielä varmasti hyviä pujottelu ja kontaktikuvia! 

 

Tässä mentiin mäkelä, valssi ja takaaleikkaus harjoituksia muurin kohdalla (huomaa Saran söheltämät pudonneet palkit!)

 

Putkeen ohjaaminen oli aluksi hankalaa - minun piti keritä suuaukolle asti näyttämään. Onneksi nykyään riittää jo kauempaa merkki :)

Tämä on poikkeuksellisesti vaan yhden esteen harjoittelua ja siksi olen kerinnyt jo tuonne asti eteen (namikin tällä kertaa kädessä)

Tauoilla Sara saattaa jopa tylsistyä, niinkuin näkyy :)

Pakko lisätä vielä kansioista löytynyt talvikuva, tämä ilme on jotain niin hulvatonta! (ja ei Sara ei ole vanha, sillä on pennusta asti ollut valkoista leuassa)