Pääsiäinen oli ja meni, ja sitten tuli vappu. No, mitäs lapsien vappuun kuuluu? Tottakai ilmapalloja - ja paaaljon ilmapalloja. Mitäs tyhmä koira tekee? No syö niitä ilmapalloja tietenkin! Sara siis söi lauantaiaamuna kaksi ilmapalloa (puhjottua) sekä sunnuntaina jokusen ilmapallon riekaleen. 

Minä hermoheikkona tietenkin stressasin ihan liikaakin siitä, että se meni ja söi ilmapalloja. Ainoa lohdutus mulle oli se, että ne ei voi puhkoa suolia rikki, mutta tukkia voi jos ne ei lähde liikkumaan. Käytin Saraa monena iltana normilenkkien lisäksi ns. ulostelenkillä mutta turhaan - ilmapalloja ei näkynyt. 

Kunnes, tänään juoksulenkillä (jo toinen juoksulenkki ilmapallojen syönnin jälkeen) jätöksissä oli riemunkirjavia sävyjä ja mikä parasta siinä näkyi selvästi syödyt ilmapallot! En takuulla ole ollut näin iloinen vähään aikaan :) Onpahan nyt tiedossa, että ilmapallon kiertokulku kestää meillä reilu kolme vuorokautta :D 

Ajattelin lisäillä tänne oman mielipidekirjoituksen - milloin koira vehreille niityille ja ainaiseen aurinkoon? Kirjoittelen sen tässä valmiiksi koneelle kun joudan :)

ja muuten, puolimaratoni on jo lauantaina! Saas nähdä mitä ollaan treenillä saatu aikaan ja kestääkö polvet! Pidetään peukkuja pystyssä koko reissun suhteen että saadaan mahtava lopputulos :)