Kun pakkasmittari laskeutuu lähemmäs kolmeakymmentä astetta, meillä jätetään lenkit aivan minimiin. Juoksulenkillä ei ole voinut käydä aikoihin (vajaaseen viikkoon/viikkoon), ja jo eilinen reilu kahdenkymmenen asteen pakkanen otti jo henkeen, eikä pysähdyksiä voinut jättää pitkiksi, sillä koira rupesi samantien kinkkaamaan kolmella jalalla. Vapaapäivät viikolla on ihania, mutta niistä ei juuri emännän lempitouhuissa ole hyötyä jos on näin kovat pakkaset. Eikö tämä voisi jo loppua?

Emäntä etsii vimmoissaan kesätöitä, ja odottaa parhaillaan soittoa eräästä yrityksestä. Toivoa sopii, että työasiat on mahdollisimman nopeasti kunnossa! 

Koiralle tuli pari viikkoa sitten kutsu nelosrokotteen uusimiseen ja vuosittaiseen terveystarkastukseen. Emännän työharjoittelun takia koiran virallinen omistaja saa (lue joutuu) viedä huomenna torstaina koiran liäkärille. No ei se ole urakka eikä mikään, neiti nimittäin tykkää olla liäkärissä, sielä kun on paljon haisteltavaa ja saa aina herkkuja hoitaja tätiltä kun vähän vispaa niille häntää. Emäntää harmittaa se, että se ei itse pääse kuulemaan kommentteja koirasta, punnitsemaan sitä ym. Tietojen lypsäminen on niin inhottavaa :(